Wie zijn wij

Ady Verharen

Ady Verharen

In 1997 begonnen wij als pioniers met nazorg aan nabestaanden. Met veel liefde, aandacht en vertrouwen is dit vak opgebouwd en voortgezet. Nu is nazorg na een uitvaart een begrip geworden.

De nabijheid die vaak wordt ervaren in bezoeken stemt tot dankbaarheid. Geroerd ben ik als innerlijke kracht geraakt wordt bij verlies, om steeds weer op te staan als je valt.

Elfry Baartmans

Elfry Baartmans

Als de uitvaartleiders hun werk gedaan hebben kunnen ze met gerust hart verder gaan in de wetenschap dat de nabestaanden verder op weg geholpen worden door hun nazorgmedewerker.

Ik ervaar het als een voorrecht om in alle rust, samen met nabestaanden te werken aan het oplossen van praktische problemen en hen in emotionele zin tot steun te zijn.

Jan Cobussen

Jan Cobussen

Als een dierbare komt te overlijden is er vaak hulp van familie en vrienden . De uitvaartleider is een grote steun in de dagen van afscheid. De last van de praktische zaken kan gedeeld worden met de nazorgmedewerker.

Gewoon er te zijn, niet weten wat er achter een voordeur wacht, te luisteren en het contact te voelen, dat maakt voor mij nazorg zo mooi om te doen.